Berbaloi Ke โ€ข EP1: Burger RM4.50 Vs Burger RM138 ๐Ÿ”ฅ

Share
HTML-code

Comments โ€ข 810

  • Alif Fahim
    Alif Fahim  6 days back

    Bukan tengok harga beb tengok kualiti

    • danish darwish
      danish darwish  1 weeks back

      Aku tahu burger pak yeop kat mana . Dekat je kat gasing indah.

      • ameer zx50
        ameer zx50  2 weeks back

        Burger pak yob ni mcm burger yg kau akan makan late night snack makan secara budget and makan secara cepat

        Yg kedai built lak ni mcm speacial occasions la mcm bawak awek dating ke apa ke lantak kau la ahahah

        Yang burger yahudi ni lak bile duit kau dh bersepah tak tau buat apa๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

        • rain otoko
          rain otoko  2 weeks back

          Asalamualaikum sy penjual burger nak try burger sy boleh call 018 6655806

          • ZOBBIORED gaming
            ZOBBIORED gaming  2 weeks back

            Harini akj langsung x makan dan aku tngok video ni๐Ÿ˜‚

            • Shahrizan Hassan
              Shahrizan Hassan  3 weeks back

              Mmg bagus info yg diberikanโ€ฆ Sebenarnya kebanyakkan burger yg ingin kita mkn boleh dibuat sendiri kat rumahโ€ฆ tapi berbaloi jugak beli burger tanpa kos promosi mcm McDโ€ฆ

              • xii_ondu90
                xii_ondu90  3 weeks back

                korg msih stay sini rpnya

                • JUNIOR strike
                  JUNIOR strike  3 weeks back

                  Padu dia makan

                  • khairi hamdzan
                    khairi hamdzan  3 weeks back

                    Selalu orang cakap nak berjaya kena ada usaha, tapi kita manusia biasa, kadang2 semangat, kadang2 mcm kena sengat. Semua ni macam ujian, tapi apa nak buat, duduk dekat dunia kalau takde ujian bukan dunia namanya. Nak sabar pon mcm susah, tapi apa kan daya, sebab semua tahu sabar itu jadi indah di penghujung cerita. Apa2 pon, kalau celoteh aku tak mendatangkan faedah, aku minta maaf, just nak pesan, jangan lupa Subscribe Channel aku yee.. link aku bagi untuk korang semua
                    https://youtu.be/cpspfNhirm8

                    • Haikal Haikal
                      Haikal Haikal  4 weeks back

                      cuba try makan nasi lemak RM 1.00 dekat Melaka di taman paya rumput indah di sebelah kedai netto mini mart yang lama tu

                      • Mr Hantam
                        Mr Hantam  4 weeks back

                        Pak yeop murah rezeki... jual murah2 je,niat sedekah x de pikir untung sgt...da viral beger murah pak yeop lg sedap dr beger mahal...makin murah rezeki pak yeop... kje Allah...hehe

                        • Alimin Abd Latip
                          Alimin Abd Latip  4 weeks back

                          lepas demam ni mcm2 ngidam ๐Ÿ˜Œ

                          • Ikmalreza 1998
                            Ikmalreza 1998  4 weeks back

                            Burger murah2.
                            Sedap je.

                            • NafisAdam chanel
                              NafisAdam chanel  1 months back

                              ๐Ÿ”Jhod

                              • NafisAdam chanel
                                NafisAdam chanel  1 months back

                                ๐Ÿ”

                                • NafisAdam chanel
                                  NafisAdam chanel  1 months back

                                  UPDATE LEA QEJ
                                  JAJH WJFUTKOKOOk
                                  OK
                                  ADAM

                                  • Cikaro Kara
                                    Cikaro Kara  1 months back

                                    Kalau chef ramsay rasa burger mahal tu.. Apa coment chef ramsay?

                                    • Ggold Time
                                      Ggold Time  1 months back

                                      Saya pernah pergi dekat burger and lobster
                                      Igt tak halal so blah cari kedai lain.

                                      • GrynasTV
                                        GrynasTV  1 months back

                                        Subscribe

                                        • Freddy Beckett
                                          Freddy Beckett  1 months back

                                          Ape yg hype dgn burger n lobster tu. Pnah try lobster chillie ke ape name ntah di sana. macam makan ketam bercili kedai seafood biase je. Xd special pon..

                                          • Bby Louis
                                            Bby Louis  1 months back

                                            banjir xbest..minyak jatuh ermmmm... kalau gordon tngok..eww

                                            • rafy saad
                                              rafy saad  1 months back

                                              kalau lah ada lgi burger yg dijual di stadium masa ada perlawanan bola...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ memg simple, mahal, dan x sedap... haha...

                                              • Sarah Alia
                                                Sarah Alia  2 months back

                                                Ada hati mkn triple... Double pn da ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

                                                • Nazzir
                                                  Nazzir  2 months back

                                                  Lapar๐Ÿ˜‘

                                                  • Aliff Abbasir
                                                    Aliff Abbasir  2 months back

                                                    Genting highland... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

                                                    • CAPTAINMARLBORO YT
                                                      CAPTAINMARLBORO YT  2 months back

                                                      Dari dulu sampai sekarang.. Benjo pilihan ak...

                                                      • Master Luth
                                                        Master Luth  2 months back

                                                        burger ramli lagi murah dan sedap๐Ÿ‘

                                                        • Aisy Hudson
                                                          Aisy Hudson  2 months back

                                                          Part "memang "messi"" dekah doh. Ke sbb aku mmg mudah teribur ๐Ÿ˜‚

                                                          • Hilmi Firdaus
                                                            Hilmi Firdaus  2 months back

                                                            Mula2 aku x suka sgt tgk mamat ni sbb dlm kebanyakan video reaction dia mcm fake sgt. Tapi dlm video ni nampak reaction dia mmg natural dan sempoi. Harap dia terus maju dlm video2 yg akan dtg. Good job..

                                                            • Mohd Zafran
                                                              Mohd Zafran  2 months back

                                                              acah acah jer ko,,,, muka nk best jer,,, xley blahh

                                                              • Neku Ventus
                                                                Neku Ventus  2 months back

                                                                Burger murah paling sedap

                                                                • hidayahm93
                                                                  hidayahm93  2 months back

                                                                  Yg burger lobster tu pakej skli dgn air x ?

                                                                  • atiehilmi dot com
                                                                    atiehilmi dot com  2 months back

                                                                    dik.. nanti singgah OTAI Burger, Jalan Bukit Jalil Indah 1.. amik speso.. hee~ dah rasa branch OTAI lain, tak sesedap budak tu buat..

                                                                    • syasya
                                                                      syasya  2 months back

                                                                      แด›แด‡ษดษขแดแด‹ 2019 สŸษชแด‹แด‡ แดŠแด€แด˜..แด›แด‡ส€ษชแดแด€ แด‹แด€sษชสœ

                                                                      • Karut Molek
                                                                        Karut Molek  2 months back

                                                                        Mana mamat ni? Kena buang ke?

                                                                        • just Iz22
                                                                          just Iz22  3 months back

                                                                          Bila dia penyek burger teringat aku budak yang penyek kuih kt family mart

                                                                          • boomelons
                                                                            boomelons  3 months back

                                                                            burger rumah aku rm2 perfect wei dah la tebal gilosss

                                                                            • Noor Shafida
                                                                              Noor Shafida  3 months back

                                                                              Lokasi serendah selangor

                                                                              • Weens Vlog
                                                                                Weens Vlog  3 months back

                                                                                ๐Ÿ˜๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿ˜‚

                                                                                • SynGamers
                                                                                  SynGamers  3 months back

                                                                                  2019.. Vitdaily?

                                                                                  • Cat noir Malaysia
                                                                                    Cat noir Malaysia  4 months back

                                                                                    Messi kepala hotak kau

                                                                                    • Muhammad Nasrullah
                                                                                      Muhammad Nasrullah  4 months back

                                                                                      Kenapa vitdaily nj tk nmpak nombor subs

                                                                                      • Wan Scorpion
                                                                                        Wan Scorpion  4 months back

                                                                                        yg harga rm138 tu x msuk akl dh la hitam kecik plak tu haha..

                                                                                        • Tzy Gaming
                                                                                          Tzy Gaming  4 months back

                                                                                          Salam Indonesia๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

                                                                                          • uw jj
                                                                                            uw jj  4 months back

                                                                                            Burger pak yeob memang sedap aku penah rase pergh sedap

                                                                                            • Muhammad Faris
                                                                                              Muhammad Faris  4 months back

                                                                                              36 inggit pun murah lh jgk dri mcd yg ntah pape patty tebal spender je

                                                                                              • Syamil 06
                                                                                                Syamil 06  4 months back

                                                                                                Baru lepas gi genting highand....

                                                                                                • Dre
                                                                                                  Dre  4 months back

                                                                                                  Pemenang : Burger Pak yeop
                                                                                                  Sebab : burger ramli kene dengan tekak
                                                                                                  ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚